Kontakt Hemsida: Andreas Granberg
Nästa sida...
Lördag den 16 september,Spira Caféscenen Kl 19.00
Workshop, konsert och jam

Irländskt så det sprakar! Jennikel och Erik


Jennikel och Erik träffades på Gotland för över 15 år sedan, och ur gnistan för den irländska folkmusiken föddes strax en varm vänskap mellan dem. Genom åren har de uppträtt och undervisat tillsammans i många olika sammanhang. Deras fokus i musiken kretsar kring närvaro, möte och autentiskt uttryck. Under kvällen framför de färgstarka och medryckande reels, vackra och smäktande jiggar samt svängiga polkor från den irländska västkusten.
Lördag den 25 November, Spira Caféscenen Kl 19.00
Konsert och spel till dans

Trolska tongångar med 232 Strängar..

232 Strängar kom till av en längtan att i det lilla formatet testa nya idéer, få frihet att spela och utforska de möjligheter som finns med två instrument, - piano och fiol - och deras klanger och färger. Det blev uppstarten 2013 och sedan dess har musiken utvecklats och fått inslag av kohorn. Antalet strängar är under lyckliga omständigheter 232 stycken - fiolens fyra och flygelns 228 strängar, och musikerna är Frida Höfling (fioler och kohorn) och Emma Engström (piano)
Lördag den 20 januari, Spira Caféscenen Kl 19.00
Kurs, konsert & spel till dans

Prognos Östryck! Lekarerätten

Lekarerätten spelar modern folkmusik. Med en stadig grund i den nordiska folkmusiken tar bandet kliv ut i andra musikaliska världar som jazz, pop och världsmusik. Starka melodier lyfts upp av spännande rytmer och varvas med energirika improvisationer, allt i ett tajt samspel.
Lekarerätten består av Olof Kennemark (fiol), Albin Broberg (cittern), Anton Johansson (slagverk) och Oskar Lindström (piano).