Vegar Vårdal

96 96 people viewed this event.

Vegar Vårdal är norrmannen som älskar Sverige. Han bjuder på både svensk och norsk folkmusik framförd på vanlig fiol och på den urnorska hardingefelan. Blir det god stämning tar han kanske fram fler instrument!

Vegar Vårdal är en mångsidig artist, utbildad vid norska musikhögskolan med fiol och hardingefela som huvudinstrument. Förutom musiker jobbar han även som koreograf och dansare.  Han har undervisat i dans och spel på Malungs Folkhögskola och turnerar mycket i Sverige. Tillsammans med Patrik Andersson Tidman har han spelat in två skivor med norskt-svenskt material varav den första vann en norsk Grammy för bästa dansplatta. Vegar gav nyligen ut sin första soloplatta, Ukvessa Slåtter.

Uppdatering!

Tyvärr kommer vi under hösten bara erbjuda konserter för sittande publik vilket betyder att den utlovade dansen efter Vegar Vårdals konsert ställs in. Vi hoppas på ett annat tillfälle att få dansa till hans fantastiska musik och håller även tummarna för att kunna genomföra Februaridansen!

To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/sv/dlwbkrfu3w0wzx2/selectproductgroup →

 

Date And Time

2020-11-14 @ 19:00 to
2020-11-14 @ 21:30
 

Location

Share With Friends